Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Кулінарні змагання студентів спеціальності «Туризм»
14:56
Кулінарні змагання студентів спеціальності «Туризм»

30 жовтня студенти першого курсу спеціальності «Туризм» продемонстрували свої кулінарні таланти на відкритому занятті «Національні страви народів світу» у рамках дисципліни «Кулінарна етнологія».

Викладачі кафедри постійно надихають студентів на створення та реалізацію цікавих проектів. Як розповіла старший викладач і за сумісництвом заступник завідуючого кафедри менеджменту Оксана Авдан, сама дисципліна «Кулінарна етнологія» є унікальною і вимагає особливого творчого підходу. Готуючись до заняття, студенти нової спеціальності «Туризм», відкритої цього року, мали можливість більш детально ознайомитись із національними кухнями країн світу, розробити технологічні карти страв, попрактикуватися у якості шеф-кухарів, власноруч створивши цікаві та непрості у приготуванні страви.

Під час відкритого заняття студенти презентували гостям свої фірмові страви, розповіли історію їх появи та принцип приготування. Першокурсники здивували ще й приготуванням таких складних страв, як різотто, еклери та сирники. Також студенти продемонстрували знання етикету із сервірування столу і представили аудиторії спеціально розроблене дегустаційне меню. Під час розробки технологічних карт, головний інтерес у студентів викликали традиційні страви італійської, французької, мексиканської та грецької кухні. Заняття завершилося дегустацією, під час якої організатори і гості відкритого заняття змогли оцінити кулінарні здібності першокурсників спеціальності «Туризм». Ситі й задоволені, усі присутні на занятті з кулінарної етнології повернулися до своїх справ у гарному настрої.

  

Переглядів: 1255 | Додав: Прес-центр